Woensdag WIN DAG

 

Weet je wat ik de leukste cadeautjes vind? Bloemen en beautyspulletjes. En wedden dat ik niet de enige ben? Gewoon omdat zulke cadeautjes voelen als dingen die je eigenlijk niet nodig denkt te hebben, maar toevallig word je er wel heel blij van. Dus? Hartstikke hard nodig. Zie je wel? Niet voor niets staat de Douglas tegen Sinterklaas, Moederdag en Kerst altijd bommetje vol. En staat er op mijn verlanglijstje ook altijd wel een crèmepje of parfummetje.

 

Vandaag is het weer woensdag-windag

 
En laat ik nou toevallig een heel aardig iemand bij Douglas kennen. Dus wat heb ik met haar weten te regelen voor vijf aanstaande winnaars? Een heerlijk  beautypakket ter waarde van  €110,-, dat bestaat uit vier ‘Age-Focus’ producten:

 

een anti-wrinkle dagcrème, een antiwrinkle nachtcrème, een liftend antiwrinkle serum en een instant wrinkle filler. Nou? Dat is nog eens een keer lekker tijd voor jezelf en echte verwennerij toch? Alleen van het idee dat je dit wint ga je er al beter uitzien volgens mij.

 

Wil je het pakket winnen?
 

Gewoon even naar de Facebook-pagina van Franska.nl en daar een berichtje achterlaten waarom jij dit wilt winnen, onder het artikel over deze woensdag-windag. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun  je een berichtje mailen naar winnen@franska.nl Over een week maak ik de winnaars bekend.

 
Heel veel succes!

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs