Woensdag Windag

Even iets heel handigs tussendoor. En dat mag ik zomaar weggeven. Echt een fijn ‘huishoudhebbeding’.

 

Vandaag heb ik iets te winnen geregeld dat met huishouden te maken heeft. ‘Even tussendoor-huishouden’ beter gezegd. Een snoerloze stofzuiger. Ik heb wel eens iemand zo’n ding uit de kast zien pakken en me altijd afgevraagd waarom ik het niet heb. Superhandig natuurlijk, als je even snel iets tussendoor wilt doen. En mooi dat ik het zelf niet heb dus… Bij mij moet altijd meteen de grote stofzuiger van stal.

 

De stofzuiger die ik weg mag geven is de nieuwe accu-zuiger Regulus PowerVac 2in1 van Leifheit. Winkelwaarde €199,-. Met 2-in-1 wordt bedoeld dat dit een apparaat is met een apart kruimeldief-opzetstuk.  Het is er eentje, dus er gaat één iemand heel blij worden binnenkort. Ik zou hem natuurlijk aan Wieke kunnen geven, want die is vandaag jarig, maar ik heb altijd begrepen dat huishoudelijke cadeautjes niet echt romantische verjaardagscadeautjes zijn. En ik ga ook niet aan vriendjespolitiek doen. Ook al is het The one and only Wieke herself. En ook al heeft ze natuurlijk best wel eens een keer iets verdiend. En ze wordt ook nog eens zeventig vandaag. Dus als je reageert om deze prijs te winnen, vergeet dan niet om meteen even Wieke te feliciteren. Als je toch bezig bent.

 

Reageren en kans maken kan op de Facebookpagina van Franska.nl. Gewoon even onder dit artikel. En als je geen Facebook hebt een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Veel succes!

 

 

 

 

Door Franska

 

 Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.