Niet doorvertellen

Of, waarom ook niet? Ik maak er ook gewoon geen geheim meer van.   

Ik roep het al sinds het bestaan van Franska.nl. Champagne op rechts, friet op links. Of andersom. Ook oké. Als het maar binnen handbereik is. Of beter gezegd. Ik houd overal van. Als het maar lekker en leuk is. Van een veel te dure sterrentent, tot een kibbelingetje met remoulade op de hoek. Dus kom ik ook bij McDonalds. In de USA proefde ik een paar jaar geleden voor het eerst een McFlurry. Met Oreo. Ik dacht toen dat ik iets heel bijzonders en nieuws te pakken had. En weer eens ergens als de kippen bij was. Nou dat blijkt nu dus een vergissing, dat van die kippen, want vandaag bestaat de McFlurry dus al 18 jaar.

 

En dat gaan ze vieren. Wij ook. Let maar op. Deze week wordt bij alle 245 McDonald’s in Nederland de nieuwe McFlurry smaak ‘Banaan Toffee’ gelanceerd. Later dit jaar volgen nog twee nieuwe smaken. De succesnummers Tiramisu, Oreo en M&M’s-pinda blijven natuurlijk gewoon. Net als de de populaire ‘My McFlurry’. Die maak je door je persoonlijke McFlurry te mixen. De eerste McFlurry zette op 1 april 2000 al voet op de Nederlandse bodem. En sinds die dag is de McFlurry uitgegroeid tot een ‘volwassen’ aanwinst op de menukaart van McDonald’s. In de zomer eten we in Nederland bijna 3000 McFlurry’s per uur!

 

18 lezeressen met vriendin, man, kleinkind, kind, buurmeisje kunnen hem gratis proeven
 

En nu mogen er dus 18 Franska.nl-lezeressen bij een McDonald’s de nieuwe McFlurry Banaan-Toffee komen proeven. En dan mag je ook nog iemand meenemen. Dus… wie denk jij blij te gaan maken? En, wat moet je doen om deze actie te winnen? Gewoon naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder het bericht over deze win-actie even aangeven met wie jij hem wilt gaan proeven.

 

PS. Dit is geen 1 april-grap.
 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

beeld :mcdonalds.be