Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

Waterman

Veel frustraties komen deze week omhoog. Misschien is het nu echt tijd om na te denken over in wie en wat je nog energie wilt steken. Als je er zelf geen positieve energie uithaalt, is het dan wel iets waard?

 

Vissen

Deze week ontvang je een bijzondere boodschap. Hij zal je aan het denken zetten, maar dat hoeft niets slechts te betekenen.

 

Ram

Oh Ram, wat ben je toch weer koppig. Pas hiermee op, want het zit bij je vrienden en familie erg hoog. Soms misschien een beetje water bij de wijn doen?

 

Stier

Er moet wat veranderen, en wel nu; als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, moet het meteen gebeuren. Maak gebruik van die kracht, dan krijg je het voor elkaar.

 

Tweelingen

Omring jezelf deze week met mensen die je dierbaar zijn. Het geeft je een rustig gevoel en een heel harde lach, en dat kan je wel gebruiken.

 

Kreeft

Zet er een punt achter. Blijf niet uitstellen, want dat heb je de laatste tijd al teveel gedaan. Dit moeilijke gesprek moet je nou eenmaal hebben en deze week is daar een geschikt moment voor.

 

Leeuw

Je hebt zin om veel uit te geven, maar dan ook écht heel veel. Je ziet allemaal nieuwe spullen voor in huis en je kledingkast kan ook weer wat nieuws gebruiken. Kijk hiermee uit, want je loon is nog niet binnen… Geef niet uit wat je niet hebt.

 

Maagd

Je ervaart hier en daar wat stress. Meestal ben je erg stressbestendig en blijf je vooral heel erg kalm. Stress kan ook iets positiefs brengen, Maagd. Misschien krijg je een aantal dingen wél klaar die je anders niet had afgemaakt.

 

Weegschaal

Deze week worden je relaties even goed op de proef gesteld. Dat vind je helemaal niet erg, want jij hebt af en toe een evaluatiemoment nodig. Neem niet te snel een beslissing, want daar kun je over een tijdje spijt van krijgen.

 

Schorpioen

Ga eens lekker met een theetje op de bank zitten deze week. Dat mag wel even na zo’n drukke tijd. Gun jezelf de rust en laat partner of kinderen eens wat voor je doen.

 

Boogschutter

Je wordt overspoeld door emoties deze week. Laat het gaan en je voelt zelf wel aan welke kant je ermee op wilt of wat het je kan brengen.

 

Steenbok

Je zit vol met goede ideeën. Je inzicht en inspiratie doen hun werk heel goed deze week. Dit is dan ook hét moment om je wijsheid met je omgeving te delen.