Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

 

Waterman

Deze week word je even goed uit je comfortzone gehaald. Ja, zelfs jij Waterman. Ga op deze uitnodiging in, er staat je iets bijzonders te wachten.  

 

Vissen

De aankomende tijd staat geheel in het teken van intimiteit. Hoewel je soms erg op jezelf kan zijn, is het juist de aankomende week tijd om meer aandacht te geven aan je partner. Dit is goed voor je. Geniet vooral van de tijd samen en laat het op je af komen.

 

Ram

De afgelopen tijd twijfel je zelfs over de kleinste dingen. Maak eens een lijstje, zodat alles weer wat rustiger wordt en de betere keuzes gemaakt kunnen worden. Kijk deze week nog even uit met grote beslissingen nemen.

 

Stier

Wees nou niet zo koppig. Dit wordt op je werk opgemerkt en kan nog eens in je nadeel werken. Wees open-minded naar je collega’s toe. Je kan wat van ze leren en dat wordt deze week op de proef gesteld.

 

Tweelingen

Je loopt al een aantal weken tegen een gesprek aan te hikken. Dit gesprek moet alleen echt binnenkort plaats vinden. Hoe langer je er mee wacht, hoe moeilijker het wordt. En je weet wat ze zeggen: waarheid duurt het langst.

 

Kreeft

Geloof in je eigen capaciteiten, je kunt meer dan je denkt. Wanneer je je onzekerheid opzij kunt zetten, komen er op werkgebied nieuwe kansen. Kansen die je hebt verdiend en die je aankomende weken met open armen kunt ontvangen. Dus kreeft, believe in yourself.  

 

Leeuw

Ja Leeuw, jij staat even goed in de schijnwerpers. Hoewel je het liever niet toe wil geven, geniet je hier met volle teugen van. Deze week mag het. Deze week wordt het gewaardeerd en slaat dit niet om in ergernis van je partner of vrienden. Zij helpen namelijk mee aan het goede gevoel dat jou deze week te wachten staat.

 

Maagd

De chaos van mensen om je heen begint je op je zenuwen te werken. Dat is ook niet gek, want als jij ergens een hekel aan hebt, dan is dat chaos. Maar hoe graag jij dit voor anderen wil oplossen, het is niet aan jou en hiermee doe je jezelf te kort. Het brengt alleen maar meer chaos in je eigen leven.

 

Weegschaal

Misschien heb je te vroeg gejuicht. Weer te enthousiast ‘ja’ tegen iets gezegd, waar je deze week last van hebt. Wees niet bang. Het gaat je hoe dan ook lukken, maar laat dit een les zijn voor volgende keer. ‘Ik zal er even over nadenken’ wordt heus niet negatief opgevat.

 

Schorpioen

De komende dagen zal de moeheid aanbreken en weet je niet wat je ermee aan moet. Probeer, ondanks het feit dat je toe bent aan een break, dit om te zetten naar iets positiefs. Begin daarom deze week aan iets nieuws. Je zult zien dat het je kracht en nieuwe energie geeft.

 

Boogschutter

De laatste dagen ben je druk druk druk geweest met die volle agenda van je. Probeer wat rust te nemen en je zal zien dat het allemaal wel goed komt. Wees niet te hard voor jezelf. Wanneer je die agenda even los kan laten, krijg je zelfs een briljante nieuwe ingeving.

 

Steenbok

Op het gebied van de liefde is het deze week wat onrustig. Moet je het nou voor de tiende keer uitleggen, voordat je partner er wat aan doet? Gun wat ruimte. Blijf er niet bovenop zitten. Wanneer jij je afstand neemt, zal je geliefde uit zichzelf je wensen vervullen.