ZOLDER47

 

Heb je voor dit weekend al een dagje Amsterdam in de planning staan, dan heb ik hier een superleuke tip voor je.

 

In hotel De Hallen en café Remise47 in Amsterdam West wordt ZOLDER47 georganiseerd. Hier kun je de mooiste schatten scoren op het gebied van mode, kunst en decoratie. Misschien herken je voorwerpen uit je jeugd of was je juist op zoek naar iets speciaals voor boven je nieuwe bank? Hier moet je zijn!

 

Mocht je portemonnee het toelaten dan kun je misschien een geweldig koopje vinden op de sample sale van modeontwerper Claes Iversen. Je weet wel, de designer die voor onze koningin af en toe een prachtige jurk maakt. Is het toch boven je budget? Kijken is ook al leuk!

 

En heb je trek gekregen na het bekijken van al die toffe spulletjes, ga dan een lekker broodje eten bij Remise47, het café bij hotel De Hallen

 

De pop-up store is op zaterdag 27 en zondag 28 oktober open van 10:00 uur tot 18:00 uur, Bellamyplein 47 in Amsterdam West. Deze gezellige overdekte plek is makkelijk te bereiken.

 

Kom je met het OV? Neem dan tram 17 en stap uit bij de halte Ten Katestraat. Dan is het nog maar vier minuutjes lopen. En ga je met de auto? Kijk dan eens op deze site, voor tips om goedkoop te parkeren in Amsterdam

 

Door: irene Smit

 

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.