by the weetje

Zoiets als dit hou je niet lang geheim… maar wie weet is het nog niet helemaal doorgedrongen in alle hoeken en gaten van de wereld, dus ik vertel het maar even.

 

En het gaat over chocolade. Deze keer eens niet over de razend populaire zeezout en caramel-variant. Maar over eentje die ik (dom dom dom) zelf nog niet had bedacht. De jongens en meisjes van Hands Off My Chocolate hebben verzonnen dat deze er moest komen: WHITE CHOCOLATE MET RED VELVET! Of andersom officieel geloof ik.

 

Wow! Toen ik het hoorde heb ik me meteen als vrijwilliger aangemeld om te proeven. En ik mocht! Jooo! Een week lang heb ik geheim weten te houden voor de redactie wat er in m’n tas zat, tot een middagmomentje deze week, waarop echt iedereen hard toe was aan de proeverij. Knap he? Niet van gehapt in de tussentijd. Netjes dichtgelaten. Trots op mezelf.

 

Nou… ik kan je vertellen dat ie door de keuring is gekomen hoor. En het schijnt dus bij Hands off my chocolate zo te zijn dat je hem helemaal in je eentje mag opeten. Wist ik wel, maar zo flauw wil ik niet zijn. Dus netjes gedeeld. Ik een beetje meer dan jij. Ja…hoor eens… Heb helaas geen stukje meer voor jou  over, dus dat wordt zelf kopen… Hij is verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Spar en Jan Linders. En in de webshop voor €1,99.

 

Mjam. Fijn weekend!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs