BY THE WEETJE

Sommige plekken zijn gewoon zo leuk. Deze oase in Amsterdam bijvoorbeeld…          

Laatst hadden we het plan om samen met Franska.nl-lezers naar de eerste aflevering van een nieuwe serie te kijken. Als je deze oproep gemist hebt, of de toegang tot het event niet gewonnen hebt, heb je wel pech gehad. Niet alleen was het een hartstikke gezellig mini-feestje, ook de plek waar we het organiseerden was heel leuk.  

 

Een plek waar ik al een paar keer eerder ben geweest, maar waar ik het iedere keer opnieuw zó leuk vind om er te zijn. Ze hebben er heerlijke hapjes, je kunt er buiten op het terras zitten en het is gewoonweg een oase van rust en ruimte middenin het drukke Amsterdam. En dan zaten wij ook nog eens lekker in de serre, met zicht op het park. Kortom, een aanrader als je een keertje in Amsterdam bent. Of als je een feestje of meeting organiseert. Noteer maar even: VondelCS, Vondelpark 3. De plek waar trouwens elk jaar ‘de Mol’ wordt ontmaskerd.

 

En niet alleen hadden we het heel erg gezellig. We mochten ook van de nieuwste snacks en drankjes van VondelCS proeven. Ik kon niet van hun Pipers Crisp en Karma  Cola van Big Products afblijven eerlijk gezegd. Vooral die lekkere, pittige Ginger Ale. Mmmm… Volgens mij is ons volgende eventje weer daar. Denk ik zomaar. Nu al zin in. Of. Misschien zie ik je daar op een mooie zonnige dag.

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs. sfeerbeeld :Getty Images