Zelfgemaakt choco-lekkers? Jaaaa!

Puur, melk, wit, met een vulling of met een topping… Chocola om van te watertanden! Helemaal als je je favoriete bonbon zelf maakt.

 

Natuurlijk kun je in de winkel verrukkelijke bonbons vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of de smaak bestaat al. Lekker zoet met een fruitsmaak, pittig door een pepertje, met drank of een stevige bite door een of andere noot. 

 

Maar hoe leuk is het om ze zelf te maken? Met opgestroopte mouwen, handen bruin van de chocola je favoriete bonbons fabriceren onder leiding van een specialist. Dat kan tijdens een chocoladeworkshop van Cacao van jou.

 

Beetje van jezelf en een beetje hulp van de chocolatier

 

Chocoholic Walter is chocolatier en patissier, heeft in Parijs en Brussel het vak geleerd en wil zijn passie graag delen. In zijn kookstudio leert hij je de fijne kneepjes van het bonbons maken. Na een uitleg van de bijzonderheden van chocolade ga ja zelf aan de slag om bonbons te maken en te vullen. Natuurlijk worden ze, als je wilt, ook nog eens van prachtige versiersels voorzien. 

 

En probeer dan maar eens zo sterk in je schoenen te staan, dat je ze niet allemaal opeet, voordat ze compleet gestold zijn. 

 

Happy chocoholics 

 

Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat je heel gelukkig wordt van chocolade! Tijdens de workshop maak je een ‘gelukshormoon’ aan, want grote kans dat je tijdens het maken niet van het bruine goud kunt afblijven. En omdat we dan toch zo gelukkig bezig zijn, vergeten we uiteraard de calorieën. Dus, wat let je nog?

 

€10 korting alleen voor Franska.nl lezerssen

 

Reserveer hier tot uiterlijk 5 april 2018 met korting een inloop chocoladeworkshop.

 

O.v.v. ‘Franska’ bij de reservering, krijgen Franska.nllezers maar liefst €10 korting.  

 

In plaats van €39,50, betaal je maar €29,50 voor een inloop chocoladeworkshop.

 

Je kunt een inloop workshop met korting reserveren t/m juni 2018. Vergeet alleen niet voor 5 april te boeken.

 

 

 

Door Anneke Jansema, Personal Travel Agent bij The Travel Company