Doorwerken in Toverland

Lerarenstaking? Geen paniek. Ouders kunnen gewoon doorwerken terwijl de kinderen lekker spelen

 

.

Werkende ouders opgelet. Toverland attractiepark biedt dé oplossing voor de lerarenstaking die op vrijdag 13 april gepland staat. Terwijl je kinderen gezellig spelen in het park, kun jij als ouder in restaurant Katara Plaza lekker doorwerken. De kinderen worden door een medewerker goed in de gaten gehouden, terwijl jij je tweede kopje gratis koffie met versnapering pakt. Ideaal toch? En als je je hoofd tussendoor even leeg wilt maken, dan roetsj je nog even de attractie in en heb je ook nog wat quality time met je kinderen. Doordat er meerdere ouders aanwezig zijn, misschien ook gelijk een goede manier om te netwerken. Je moet er alleen wel even voor naar Noord-Limburg.

 

Het restaurant van het attractiepark zal helemaal worden omgetoverd tot een inspirerende werkplek met overzicht op de attracties. In het gebouw is wifi aanwezig. Ook is er gezorgd voor extra stroompunten waar je eventueel je telefoon, tablet of laptop kunt opladen. Maar dat is nog niet alles. Toverland zal zorgen voor gratis koffie, thee en wat lekkers. Nou, wat heb je nog meer nodig voor een perfecte werkdag? Niets toch?

 

Brabant en Limburg is de derde regio die meedoet aan de estafettestaking in het primair onderwijs. De leerkrachten staken samen voor een hoger salaris. Het verschil tussen het voortgezet onderwijs en basisonderwijs is volgens hen veel te groot. Dat maakt het werken als leraar op een basisonderwijs dan ook niet aantrekkelijk.

 

De ouders die gebruik willen maken van de kantoorruimte in het attractiepark hoeven niet te reserveren. Op deze dag gelden gewoon de reguliere prijzen.

 

“Zo hopen we van vrijdag de dertiende toch een geluksdag te maken. Ouders kunnen ongestoord werken, terwijl hun kinderen zich heerlijk vermaken in het park”, vertelt Tessa Maessen, Communicatie Manager.

Ik zou het als werkende ouder wel weten hoor.

 

 

Door: Danique ten Boer