150 tulpen voor 33 euro

 

Mijn bloemenboer doet gelukkig nog goede zaken, verzekerde ze me vorige week.

 

Daarom maak ik deze week een uitstapje, omdat de telers het moeilijk hebben. Ik zag beelden waarbij bossen bloemen geruimd werden door een heftruck en dat doet gewoon een beetje zeer aan mijn bloemenhart. Je moet weten dat ik ooit bollen pelde, tulpen kopte en daarna als bijbaan in een bloemenwinkel stond. Met planten ben ik een ramp, maar geef me bloemen en ik klus de lekkerste stukken in elkaar. Kiki tipte je van de week al over Red je Boeketje, waarmee je bloemen bezorgt bij eenzame ouderen, ik tip je over Pluukz, want daar help je de teler mee. Hoe het werkt? Jij koopt tulpen in tegen de kostprijs waarmee je de telers helpt en met die bloemen maak je iemand bizar zo blij, want het begint met 150 (!) tulpen voor 33 euro. Nu heb ik toevallig vorige week een bloemenrondje gemaakt en bij mijn familie bossen tulpen op de stoep gelegd, dus die zijn voorzien. Deze week zet ik daarom eerst mijn eigen huis vol (dat werkt vrolijker thuis) en volgende week dat van mijn moeder. Doe ik de week daarna dat van mijn opa en oma. Help de telers een handje. Kleine disclaimer: zorg voor genoeg vazen.

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans