11x producten waarvan supermarkt-medewerkers geen idee hebben waar je het over hebt

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 11x producten waarvan supermarkt-medewerkers geen idee hebben waar je het over hebt.

 

 

Je vraagt een supermarkt-medewerker of er nog mineola’s zijn, en je krijgt een blik alsof je hebt gevraagd om een analyse van de situatie in Nagorno-Karabakh. Geeeeeeen ideeeeeeee – het licht is aan maar er is niemand thuis. Herken je dat? Van deze producten raken supermarkt-medewerkers zeker in verwarring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasso-ervaring
En alle excuses zijn onmiddellijk aanvaard: dit zijn ouderwetse boodschappen, of de ingrediënten zijn niet alledaags, en de mensen die de vakken vullen zijn soms nog maar net vijftien dus hoeveel ervaring met harissa of Brasso kunnen zij nou eigenlijk hebben? Dus je zou dit artikel ook kunnen zien als een spoedcursus voor nieuwe supermarkt-medewerkers: snel opzoeken waar deze producten staan in jouw super, en je verbaast iedereen met je ongelofelijke kennis van het assortiment.

 

Beeld: Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav