Zomaar een winactie op deze 1e paasdag

 

Al gesmuld van een lekker paasontbijtje? Ga er dan maar eens even goed voor zitten want ik heb weer een toffe winactie voor je geregeld. Houd je vast!

 

 

Zat jij ook zo te genieten toen het van de week zulk prachtig weer was? Ik droomde meteen van tropische stranden en zonnebedjes. Ik zag me daar al beeldig zitten wezen in mijn bikini. Want ook ik, met mijn 50+rolletjes en -randjes, zit graag in een bikini in de zon.

 

 

Daar voel ik me helemaal geweldig in want ik heb er eentje uit de nieuwe collectie van Cyell. De ontwerpers van dit oer-Hollandse merk weten wat wij vrouwen willen. Zij maken al meer dan 25 jaar kwaliteit met stijlvolle collecties, vol met luxe materialen en prachtige details.

 

Cyell heeft voor alle appeltjes en peertjes onder ons een ruime keuze uit bikini’s, badpakken en tankini’s. Deze badkleding geeft precies op de juiste plekken ondersteuning. De perfecte pasvorm van cup A tot en met F.

 

 

Je kunt zelfs je eigen perfecte bikiniset samenstellen uit het ruime aanbod in topjes en broekjes. Bij veel modellen kun je het bikinitopje dankzij een handig klik-systeem op meerdere manieren dragen: strapless, met schouderbandjes of als halter. Met één bikini heb je dus verschillende looks. Hoe leuk is dat?!

 

En ook in badpakken en tankini’s valt er veel te kiezen. Elegant, trendy of sportief? Er zit zeker een favoriet voor jou tussen. Kijk voor inspiratie maar eens op hun uitgebreide website of Instagrampagina.

 

Heb je er eentje gezien die je wel wil hebben? Dan bof je want ik mag vandaag twee shoppingvouchers t.w.v. 100 euro weggeven. Daarmee mag je helemaal zelf iets moois uit de nieuwe swimwearcollectie kiezen.

 

Meedoen? Laat een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl. Wie weet zit jij dan straks ook, net als ik, beeldig in je mooie badkleding op een bedje in de zon.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit