Zoek de verschillen!

 

Vjera: ‘’ik denk dat ik een wat frissere look krijg. Ook zou ik graag wat tips willen over haar en make-up. Ik ben daar zelf namelijk niet echt mee bezig en ik draag ook niet vaak make-up’’.

 

 

 

Met de One United van Redken pak je in één keer veel aan. Zo zitten er 25 verzorgende voordelen in de fles voor bescherming, schoonheid en gemak. Hoe sneller hoe beter toch? Het product is op vochtig haar bij Vjera aangebracht en is geschikt voor alle haartypes. Ook is de Fabricate 03 van Redken aangebracht voor nog meer bescherming tegen hitte. Daarna ging de Thickening Lotion 06 van Redken in het natte haar. Dit geeft extra structuur en volume voor een volle look. De finishing touch was het aanbrengen van de Waxblast 10 van Redken, voor net nog een beetje extra volume en dimensie, op het inmiddels droog geföhnde haar.

 

En het resultaat?

 

Vjera: ‘’ik ben er heel blij mee. Er zit lekker volume in en ik vind de kleur ook erg mooi gedaan. Wat ik erg interessant vind is dat ze mijn wenkbrauwen lekker hebben aangezet en dat geeft een heel ander beeld’’.

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

 

Wat is er gedaan?

Het haar is gekleurd met highlights. Hierdoor wordt de kleur opgefrist en minder warm. Er zijn twee verschillende kleuren gebruikt. De schaar is flink ingezet bij het haar van Vjera. Het is nu een stuk korter en aan de voorkant zijn beide lokken nog een stukje korter. Daar zijn vervolgens alle lagen haar op aangesloten. Zo wordt je coupe wat speelser en frisser.

 

Hoe?

Bij Vjera zijn deze producten gebruikt op het haar:

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom. 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts