Zoek de verschillen!

 

Gilene: “Ik verwacht dat mijn haar wat voller wordt. En de kleur door highlights eventueel wat lichter. Ik ben ook erg benieuwd naar wat ze gaan doen met mijn make-up.”

 

 

Bij Gilene hebben we wat meer ronde lijnen in het haar gecreëerd, omdat haar krullen snel te zwaar vallen. Door die zwaarte kwamen ze niet tot hun recht, en dat is natuurlijk zonde. Dus hebben we ervoor gekozen om wat meer langere en kortere lagen door elkaar te knippen. Op deze manier zullen de krullen elkaar goed kunnen ondersteunen. De kleur hebben we wat meer laten spreken door highlights en lowlights toe te voegen; dit zal weer zorgen voor iets meer diepte en speling in het haar.

 

Hoe?

De producten die we gebruikt hebben zijn de Swirl van de Redken Curvacious lijn, de Curl Refinder en als finishing touch in de puntjes de Rewind 06.

 

Resultaat?

Gilene: “Wat een mooi resultaat. Alles wat ik graag wilde is zeker goed gelukt. Daarnaast ben ik ook heel blij met de make-up.”

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy