Zien: trailer nieuwe romcom Bed & Breakfast

 

Ja, dat zat er natuurlijk aan te komen; met het ongekende succes van B&B Vol Liefde was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat er een romcom over gemaakt zou worden.

 

 

 

Je hoort mij er niet over klagen hoor, zeker niet met deze cast. Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts spelen de hoofdrollen, maar we zien ook andere bekende gezichten. Jaahaa, Olof en Anne (die meededen aan de echte B&B Vol Liefde) hebben ook een gastrolletje gekregen.

 

Sanne speelt Sarah, die plots ontslag neemt en in een zwart gat valt. Ze was altijd verslaafd aan haar werk en heeft nu geen idee wat ze moet doen — is er überhaupt een leven buiten werk? Bij gebrek aan alternatieven besluit ze om een tijdje op de B&B van haar tante te gaan passen, al heeft ze er bar weinig zin in. Sarah is de stad gewend, maar ineens zit ze op het platteland in het Groningen, dat is wel even een verschilletje.

 

Maaaar gelukkig zijn daar twee hele charmante mannen (Mingus Dagelet en Oscar Aerts) en dat maakt het hele verblijf natuurlijk een stuk aangenamer. Wat een luxeprobleem, héérlijk. De film draait vanaf 2 mei in de bioscoop en het wordt echt een héérlijke romcom.

 

 

 

Beeldcredits: Instagram @sannelangelaar_

 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com