Zelfs Melania wil dat haar man verhuist

 

Genoten heb ik van alle memes die het internet overgaan, over de — nu nog — POTUS.

 

Om te zeggen dat Donald Trump de slechtste verliezer in the history of ever is, is alsnog een understatement. Ik zei al voor de grap (voor de verkiezingen) dat deze man écht niet wegging als hij niet zou worden herkozen, maar dat hij daadwerkelijk weigert op te stappen, weigert zijn verlies te erkennen, is zelfs voor hem een nieuw dieptepunt.

 

Sowieso ontgaat zijn logica me volledig. Zou hij hebben gewonnen, dan kloppen de tellingen. Zo niet, dan klopt er niks van. Fraude. FAKE NEWS. Echt een klein kind dat zijn snoep niet krijgt en daarom stampvoetend door het (in dit geval Witte) huis dendert. En er een beetje bij huilt. Iedereen is nu een beetje tired of his shit. Inclusief vrouwlief Melania, die volgens mij eerder gisteren dan vandaag vertrekt uit het Witte Huis.

 

En het eerste teken dat Melania er ook een beetje klaar mee is, doet ze wel geheel in dezelfde stijl als haar man: op Twitter. Oké, ze pleit dan wel voor eerlijke tellingen en het niet meetellen van niet-legale stemmen, maar dat lijkt me allemaal redelijk logisch. Haar man heeft gewoon verloren, fair and square. 

 

 

Maar CNN schijnt the dirt te hebben over deze situatie: Melania zou Trump hebben geadviseerd om toch echt een keer die nederlaag te erkennen. Schoonzoon Jared Kushner zou dit het afgelopen weekend ook al hebben geprobeerd, of hoe de media het vertelt: ‘Hij heeft Trump proberen te benaderen.’

 

Melania zou proberen haar man zo ver te krijgen om publiekelijk Joe Biden als winnaar te erkennen en dus ook zijn verlies en vertrek als POTUS. Gaat het lukken? Ik denk het eerlijk gezegd niet. Wat een soapserie dit ook. Onwaarschijnlijk spannend, en dan deze uitslag (godzijdank), en dan deze act van Trump… Kan ook alleen maar in Amerika, hè.

 

Maar die memes, die blijven heerlijk. Gisteren heb ik heel hard gelachen om een Trump-supporter die losgaat op Twitter omdat Georgia maar 3,7 miljoen inwoners heeft en op de één of andere manier wel 5 miljoen stemmen. HOE. KAN. DAT. HET. IS. ALLEMAAL. FAKE. NEWS. Nee, hij zocht gewoon het land Georgië op in plaats van de staat Georgia, en wanneer hij daarop gewezen wordt, heeft-ie alsnog geen idee wat er verkeerd gaat.

 


Foto: Dumpert

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer