Zeg Bridget en Frits Wester, waar gaan jullie heen?

 

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik geen genoeg kon krijgen van de XXL porties Bridget die een paar maanden geleden elke dag werden uitgeserveerd.

 

Ik gunde haar het geluk, giechelde om de toch wel behoorlijk publieke liefdesuitingen op haar dagverse minnaar (maar verliefdheid doet nu eenmaal rare dingen met de mensch) en knikte onder de indruk bij het zien van haar afgeslankte lichaam. Het zelfvertrouwen bonkte tegen het tv-scherm. Hier was een vrouw in de bloei van haar leven. Ze werd liefgehad, had succes en glom en blonk dat het een lieve lust was.

 

Voor wie ik niet alleen bemoedigend knikte maar zelfs boog was Frits Wester. Moet ongeveer in dezelfde periode geweest zijn. Frits hadden we een half jaar daarvoor wat dwarrelend kunnen aanschouwen tijdens een live-schakeling waarin hij vertelde over, ja, waarover eigenlijk. Het woord ‘bonnetjesaffaire’ bleek in ieder geval een ware mouthtwister voor onze Frits. Mijn favoriete politieke verslaggever werd door de hoofdredactie van RTL Nieuws op het matje geroepen en besloot zichzelf te resetten in Zuid-Afrika. Daar vertelde hij een half jaar later in alle eerlijkheid over bij JINEK. We zagen een gehalveerde Frits Wester met een watertje in de hand in plaats van het geijkte glaasje wijn.

 

Frits was terug en daar waren we allemaal blij om.

 

Maar nu is alles anders. Bridget leek sterk en liet zich horen na de breuk met André. Weliswaar niet bij haar eigen programma, en misschien zit ze daarom nu op de strafbank? En Frits? Die tikt af en toe een stukje voor de site van RTL Nieuws, maar het is Floor Bremer die is waar het gebeurt.

 

Nu vind ik Floor een leukerd hoor, daar niet van, maar geef me Frits en een beetje Bridget. Ik geloof dat ik ze mis.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach