Zeeman verkoopt nu een deken-hoodie waar je in wilt wonen

 

Winter is voor mij absoluut een seizoen waarin comfort before fashion komt, al kies ik natuurlijk het liefst voor een combinatie van beide.

 

 

 

Maar wanneer ik binnen mijn eigen vier muren ben, gooi ik alle fashion overboord; hoe comfortabeler, hoe beter. En in die categorie (al vind ik hem er serieus nog leuk uitzien ook) heb ik een héle leuke — en goedkope — tip voor je: Zeeman verkoopt nu deken-hoodies waar je de komende tijd serieus waar in wil wonen.

 

De naam spreekt al behoorlijk voor zich: het is inderdaad een hoodie die ook als deken dient. Heerlijk oversized dus, gemaakt van coral fleece (nog zachter en warmer dan normale fleece), inclusief capuchon en een grote zak aan de voorkant. Die voorkant is gemaakt van 100 procent polyester, oftewel: serieus álles wat je nodig hebt in deze warme wintermaanden. De verwarming maar laten stoken gaat je ook flink op kosten jagen, dus dan is dit ook nog eens een goedkoop alternatief.

 

Voor deze deken-hoodie betaal je namelijk maar €17,99. Dief van je eigen portemonnee als je ‘m niet meepakt, want hier wil je alle slechte kerstfilms in kijken. Wel even snel bij zijn, want de grijze kleur is al uitverkocht, alleen bruin en paars zijn nog over. Go, go, goooo.

 

Zeeman deken-hoodie – Rood €17,99

Zeeman deken-hoodie – Bruin €17,99

 

Door: Redactie Amayzine.com