Zaten we hierop te wachten?
 

Nou, wachten niet, maar nu ik het eenmaal gezien en getest heb, ben ik om. Wedden dat het bij jou ook aanslaat?

 

 

Ik werd helemaal blij van de K-beauty-presentatie die ik laatst zag. K-beauty? Wat dat wezen mag? Nou gewoon, beautyproducten uit Korea. Of we daarop zaten te wachten? Er is toch genoeg te koop? Mooi dat je mij daar ook niet over hoort als het om eten gaat. Als ik zo eens even m’n koelkast en voorraadkast inspecteer staat er flink wat aan Koreaanse producten. Begon allemaal met een etentje bij een Koreaans restaurant. Een van de gerechten was lekker gekruid, smeuïg gebakken gehakt in blaadjes sla. Dat at je als een soort hapje met schaaltje en al. Het schaaltje was dan dus een slablaadje. En lekker! Intussen een succesnummer hier thuis. Dan vraag ik me toch ook niet af of ik daarop zat te wachten?

 

Of op al die leuke en lekkere snacks, sausjes en instant noedels die ik bij Amazing Oriental of Asian Food Lovers koop. Daar zat hier thuis ook niemand op te wachten, maar nu willen we niet meer zonder. En het is niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Je wordt trouwens al vrolijk van de verpakking. Ook als het om beauty-producten gaat. Daar zijn ze heel goed in die Koreanen.

 

Om hebberig van te worden, die K Beauty

 

 

En het leuke is dat ze er niet alleen grappig of juist mooi en puur uitzien, maar ook nog eens grappig, vernieuwend en goed zijn. De lolligste vond ik de haarverf die als pudding verpakt is en verwerkt wordt. Je moet wel weten dat die pudding geen grapje is; al ziet het er heel leuk uit, de verf is permanent, dus niet aan je dochter geven als ze alleen maar een paar dagen een andere kleur wil.

 

Ik vroeg Dominique, die veel verstand van beautyproducten heeft en deze producten presenteerde, waarom zij er zo enthousiast over is. ’K Beauty is gewoon het allerleukste wat er is, de ingrediënten zijn vernieuwend en goed, heel zacht voor de huid en toch effectief, en de packaging is subliem, mooi en fun!’

 

Ik kreeg een hele doos, dus kon alles lekker uitproberen. De pudding heb ik even overgeslagen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik er heel blij van werd. Heerlijke spullen, lekkere geuren, fijne ingrediënten en het schijnt ook nog te werken. Dat laatste merk ik natuurlijk pas na een tijdje. Misschien wil je het ook proberen? Dan zit er niets anders op dan wachten tot het hier te koop is, of kijken of ze het al bij Little Wonderland of HaruHaru verkopen. Of… hopen dat je net zo’n doos te pakken krijgt als ik. Zou zomaar kunnen lukken. Ik mag er namelijk eentje verloten. Even reageren op Facebook en wie weet zit jij binnenkort ook te genieten. Volgende week maak ik de winnaar bekend.

 

Een heerlijke week gewenst en liefs,

 

Franska

Door: Franska

Afbeelding van Franska