Wow: deze vegan chocolade smaakt exact zoals normale choco

 

Geen verschil, ik proef gewoon echt géén verschil. Nu ben ik misschien niet de grootste chocoladefijnproever ter wereld, maar ik heb m’n fair share aan chocolade gegeten.

 

 

Geloof me maar gewoon op mijn woord. Hands Off My Chocolate lanceerde deze week een vegan Caramel Seasalt-reep, ik mocht alvast voorproeven en nu ben ik verkocht.

 

Normaal gesproken vergrijp ik me graag aan de Red Velvet-variant van het merk. Daarom ook meteen een verzoek om deze in vegan variatie op de markt te zetten (chocoproducers, lezen jullie mee?). De makers van Hands Off werkten trouwens niet alleen aan de receptuur van de vegan reep: ze namen de verpakking onder handen, die nu vijfentwintig procent minder plastic bevat, én de cacao is vanaf deze week helemaal traceerbaar. Tot aan de cacaoboeren. Ik zit nu nog meer tevreden een rondje seasalt caramel te eten. Oh, en ook aan de puurliefhebbers is gedacht. In de vorm van een Oat Cookies & Caramel-reep, om precies te zijn.

What a time to be alive, eindelijk vegan chocolade. Lang zullen we gelukkig chocolade eten.

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans