Het wordt nu al een leuke kerst

 

Heel Holland bakt komt volgend seizoen met iets nieuws: de winter editie 

 

Wij ‘Heel Holland Bakt-fans’ moeten dit jaar helaas nog even wachten op het volgende seizoen. Maar wie wacht, heeft ook wat. Want het wordt écht dubbelfeest. Dit jaar word HHB tijdens de feestdagen in november en december uitgezonden. Dat vertelde André van Duin in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Er zijn zoveel aanleidingen voor taart in die maanden: Halloween, Sinterklaas, Kerst én oudjaar. Enorm veel leuke bakmomenten in het verschiet dus. 

 

Het tv-programma zal nu thema-afleveringen gaan uitzenden. Veel handiger natuurlijk, want lekker inspirerend. Zo weten we wat we kunnen maken tijdens de feestdagen. In plaats van al die 30 stoffige kookboeken doorbladeren, totdat je eindelijk die lekkere taart voor je toetje hebt gevonden. Perfect excuus om te kijken dus. 

 

 

In het programma gaan tien thuisbakkers de strijd aan om de titel “beste thuisbakker van Nederland”. De jury bestaat uit de banketbakker Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden. En André van Duin als presentator. Vorig seizoen won student Hans Spitsbaart uit Ede het programma. Wie zal het dit seizoen worden? 

 

Ik ga zeker weer kijken hoor. Dat weet ik nu al. Jij ook? 

 

 

Door Danique ten Boer

 

Beeld: Harpers Bazaar