Sonja: Ieder jaar is het vaste prik. Met mijn meisjes gaan we, nadat we de Sint hebben uitgezwaaid, naar het tuincentrum om de kerstafdeling te bewonderen. We bedenken dan hoe het zal zijn als je hier woont, magisch en spannend! En dit jaar zou dat zomaar kunnen, er een nachtje logeren. Dat zouden mijn dochters wel heel spannend vinden!

 

Kerstliefhebbers kunnen dit jaar op wel heel bijzondere wijze een voorproefje van krijgen kerst 2016. Met de actie ‘Win een magische kerstnacht om van te dromen’ kunnen échte fanaten nu al op bijzondere wijze in de stemming komen. Met een betoverende overnachting in een Intratuin-vestiging . Een betere plek om inspiratie op te doen en je alvast helemaal onder te dompelen in het kerstgevoel, is er natuurlijk niet.

 

Op 10, 17 en 23 december is het zover, dan mogen drie kerstfanaten samen met een vriend(in), partner of het hele gezin, een nacht doorbrengen in de magische kerstwereld van Intratuin. Alles staat in het teken van de ultieme kerstbeleving die het tuincentrum biedt. Een culinair kerstdiner aan een prachtig gedekte tafel, pakjes onder een indrukwekkend versierde boom en wegzwijmelen bij een kerstfilm in een knus hoekje, compleet met lekkere kussens en warme chocolademelk. En na een dromerige nacht tussen de lichtjes en dennentakken, vol inspiratie ontwaken en genieten van een heerlijk kerstontbijt. Ook meedoen met de actie? Klik hier. 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Sfeerbeeld: o.a. van Madam Stoltz