Sonja: Met deze stylepads organiseer je je wand in no time. Mooi om naar te kijken en praktisch. Een combinatie waar ik dol op ben.

 

Ben je een designliefhebber met een uit de hand gelopen verzameling woontijdschriften? Of een creatief typje met een bijzonder talent voor het kwijtraken van sleutels? Dan is dit iets voor jou! Met deze stylepads geef je iedere ruimte een eigen karakter. Ze zijn mooi om naar te kijken maar ook heel praktisch! Een combinatie waar ik dol op ben.

Jouw muren, jouw stijl. Met de wandpanelen van het Nederlandse merk DockFour geef je iedere ruimte een eigen karakter. Mix & match het tot het helemaal bij je past. Combineer wandpanelen van stof, metaal en hout. Of laat je eigen foto in de wand verwerken. Je kunt zelf je eigen kleuren, materialen, handige tools, patronen en aantallen kiezen. Dit is een hele nieuwe manier om je muren aan te kleden. Niet statisch, maar lekker flexibel. Niet standaard, maar precies zoals jij wilt. Niet alleen mooi, maar ook superfunctioneel. Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als: tijdschriftzakken, whiteboard panelen, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en zelfs USB-poorten. Kan allemaal. Makkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo makkelijk weer verandert.

 

 

De Stylepads kunnen altijd verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen. Als je direct aan de slag wilt kun je online je eigen, unieke wand samen stellen. En heb je geen idee waar je moet beginnen, laat je dan hier inspireren. Hier vast een voorproefje
Hoe dat nou praktisch opgehangen moet worden? Dat gaat best makkelijk zoals je hier al kunt zien.

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

 Fotografie: DockFour