Woensdag Windag

 

 

En weer liep ik tegen iets aan wat ik zelf ooit graag zou willen hebben. Maar wat tegelijkertijd weer een gevaar is natuurlijk, want als je hiermee de smaak eenmaal te pakken hebt, weet je van geen ophouden. 

 

Ik heb het over een wafelijzer natuurlijk

 

In Amerika in een B&B stond zo’n ding een keer bij het ontbijt klaar voor de gasten, met allerlei lekkers ernaast. Natuurlijk het beslag, maar ook allerlei lekkere fruit, poedersuiker, cacao, caramelsaus, room, maple syrup. Kortom, we hoefden niet meer te lunchen die dag… Trouwens, je kunt ze ook met hartige dingen maken natuurlijk, die wafels. Bijvoorbeeld een New York-Waffle met zalm en avocado.

 

Jooo!

 

Ik mag deze week dus twee Breville Wafelmakers ter waarde van 69 euro weggeven. Is dat leuk of is dat leuk? Je hebt geen vet of boter nodig bij dit apparaat, want hij heeft een dura-ceramic anti-aanbaklaag, lekker handig dus. 

 

Ook zin gekregen? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl, laat daar een reactie achter. De twee leukste reacties gaan er met de wafelmaker vandoor. Heb je geen Facebook, stuur dan je reactie naar winnen@franska.nl. Over een week worden de winnaars bekendgemaakt. 

 

 

Veel succes! 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter