Geniet jij ook zo van deze fijne nazomer en wil je dat gevoel zo lang mogelijk vasthouden? Dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 

 

 

Ken je dat: dat je deze dagen buiten bent tot je echt de allerlaatste zonnestralen ziet verdwijnen? Die warmte op je huid en de geur van de zomer in je neus? Hoewel het toch echt al herfst is doe ik m’n best om dat zonnige gevoel zo lang mogelijk vast te houden. En dat gaat helemaal lukken met deze heerlijke prijs.

 

De zomer staat voor mij gelijk aan een gezellig terrasje met een heerlijk glaasje knisperende wijn (met of zonder alcohol). Maar om straks als het koud en nat is iedere keer weer een fles open te trekken, dat kan natuurlijk niet. Maar daar heb ik iets op gevonden want ik kreeg me toch laatst iets leuks toegestuurd.

 

 

 

 

De makers van VINOOS stuurden mij een pakket met drie echte wijnzepen, handgemaakt door een meesterzeepmaker in Parijs. Aan de 100% plantaardige basis voegen ze grondstoffen toe van de hoogste kwaliteit zoals klei, berghoning en plantaardige oliën van biologische oorsprong. Zo ontstaat een nieuwe geurencollectie geïnspireerd op de wijn uit de fles. En ik kan je uit ervaring vertellen dat dat echt heerlijk ruikt. Perfect voor dagelijks gebruik onder de douche of in bad.

 

 

Zo is er bijvoorbeeld de Rosé Wine, een lichtkleurige, kruidige lekkernij, die je weer mee terug neemt naar de Provence. Of de Chardonnay met de frisheid van sinaasappelbomen en de zoete geur van oranjebloesem waardoor je je weer aan de Spaanse kust waant.

 

 

 

De zepen zijn ook superduurzaam want deze geconcentreerde soapbars kunnen het werk doen van twee tot drie gewone flessen commerciële vloeibare zeep en er is geen plastic fles om daarna weg te gooien. Dus is het niet alleen goed voor je humeur, maar ook voor je portemonnee en het milieu.

 

 

Iets voor jou? Stuur me dan een mailtje via winnen@franska.nl en wie weet sta jij straks ook fluitend onder de douche te dromen van die mooie zomer.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit