Deze winactie is voor luxepoezen en verwende prinsesjes, want zo voel je je echt als je dit heerlijke topproduct in je badkamerkastje hebt staan.

 

 

Een tijdje geleden mocht ik van mijn vriendinnen van QMS een superduper luxe nachtserum weggeven en toen ontplofte onze mailbox van het aantal reacties. Er waren zoveel lezeressen die dit zalig zacht topproduct wilden winnen dat ik van QMS nog een keertje drie van deze flacons mocht weggeven. Gewoon om jullie te verwennen. Dit heerlijke huidserum doet namelijk wel wat het belooft, want deze huidverzorging is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke logica in plaats van fabeltjes.

 

 

Het QMS Density Structure Night Serum is een hoogwaardig product met een basis van hyaluronzuur en vitamine E, dat je wangen en kaaklijn verstevigt waardoor je er zomaar jaren jonger uitziet. Deze combinatie van actieve ingrediënten werkt echt om de productie van collageen in je huid te stimuleren, de celvernieuwing te bevorderen en de stevigheid van de huid te herstellen. Je huid ziet er weer egaal en gehydrateerd uit en voelt heerlijk glad aan en dat kun je na deze lange winterse dagen vast wel gebruiken. Het serum is easypeasy in gebruik: voor je naar bed gaat breng je het met een liftende beweging aan op een schone huid en meer hoef je niet te doen. Slapend nog mooier worden, wie wil dat nu niet?

 

 

Jij vast wel, dus stuur me een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet ben jij een van de luxepoezen die dit magische flesje ter waarde van €198,- (!) binnenkort ook in haar badkamerkastje heeft staan.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit