Deze Woensdag Windag is voor iedereen die dol is op smoesjes en uitvluchten om maar niet te hoeven sporten. Want met deze vette prijs ga je wel fluitend naar de sportschool.

 

 

 

Wist jij dat 37,2% van de Nederlanders niet of nauwelijks sport? Ze vinden het te saai te duur. Hoog tijd om daar iets aan te veranderen. Daarom is het zo gaaf dat ik deze vette prijs mag weggeven, zodat jij geen smoesje meer hebt om niet in beweging te komen. Want ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat beweging de kans op allerlei narigheid in je lijf kan verkleinen. Het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes en het helpt zelfs bij galstenen. Nu hoef je je echt niet dagelijks in het zweet te werken om deze gezondheidswinst te behalen, want met 2,5 uur inspanning per week verdeeld over meerdere dagen ben je al goed bezig. Met dit sportschoolabonnement van OneFit wordt dat helemaal easypeasy.

 

 

Want je kunt kiezen uit duizenden binnen- en buiten workouts en onbeperkte online lessen. Of je nou wil hardlopen, paaldansen, kickboksen, zwemmen, schaatsen, padellen of heel zen je oefeningen op een yogamat wil doen, er zit altijd iets voor je bij dat je wel leuk vindt. Je volgt de lessen op locatie bij de beste gyms en studio’s in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Breda, Arnhem en Nijmegen. Of je volgt ze online, gewoon vanuit je eigen huis.

 

In de OneFit app en op de website vind je het hele aanbod waar je uit kunt kiezen. Daar reserveer je de les en je locatie naar keuze en het enige dat je hoeft te doen is van de bank afkomen en gaan! Ik mag een Lite-membership abonnement ter waarde van €750 weggeven voor de lessen bij alle aangesloten partnerlocaties. Ik zou het wel weten als ik jou was!

 

Mailen dus. Stuur je naam, adresgegevens en telefoonnummer naar winnen@franska.nl.

 

 

Credits beeld: David Stegenga

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit