Zoals je weet deel ik in de Woensdag Windag graag mooie dingen met je. Vandaag mag ik deze beauty weggeven en ik weet zeker dat je haar heel graag wilt hebben.

 

 

 

Vrouwen en tassen is echt een gouden combinatie waar je nooit genoeg van krijgt. En hoe fijn is het om een tas te hebben die je kan gebruiken voor zowel je werk als een dagje shoppen en een weekendje weg? Zo eentje waar je werkelijk alles in kwijt kunt en die er ook nog eens mooi uitziet? Nou, die heb ik dus en geloof mij maar, deze klassieke schoonheid van O My Bag wil jij ook in je collectie hebben.

 

Hij heet Georgia en het is echt de fijnste tas die ik ooit heb gehad. Hij heeft de perfecte maten en wordt alleen maar mooier in het gebruik. Het bruine Hunterleer is van topkwaliteit en wordt gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of synthetische materialen. Georgia mag ook best wat krasjes krijgen want daar wordt de tas, naarmate hij ouder wordt, eigenlijk alleen maar mooier van. De kleur van het leer wordt na verloop van tijd wat dieper en krijgt een prachtige glans. En van een beetje regen schrikt de tas heus niet. Georgia heeft een groot en een kleiner binnenvak met een rits en houdt zo alles op zijn plaats waardoor je nooit misgrijpt. Ook je laptop kun je prima kwijt want er is ruimte genoeg. Bovendien maak je met de tassen van O My Bag ook nog een positief verschil in de wereld, want ze wordt gemaakt door een kleine producent die een eerlijke prijs krijgt voor zijn product.

 

 

Wordt Georgia ook jouw new best friend om mee op citytrip te gaan? Stuur dan een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit