Droom je met dit sombere herfstweer ook af en toe van een Spaans terrasje onder de geurende sinaasappelbomen in de lome avondzon? Dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 

 

 

Droom je met dit herfstweer ook af en toe van je afgelopen zomervakantie? Alsof je weer op een Spaans terrasje zit onder de geurende bloeiende sinaasappelbomen in de lome avondzon. Wat rook het daar toch verrekte lekker! En precies die geur hebben de neuzen van Molton Brown weten te vangen in hun fantastische Orange & Bergamot collectie. Een levendige citrusgeur, gevuld met opbeurende bergamot, bloeiende neroli en warme muskus, alsof je op een warm pleintje in Andalusië zit te genieten.

 

 

Die neroli, ook wel oranjebloesem genoemd, is een van de etherische oliën waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de serotoninespiegel in je hersenen verhoogt en je je dus echt veel blijer gaat voelen. Nou, dat kun je wel gebruiken als je in een herfstdip zit.

 

Vandaag mag ik dus een beetje geluk voor je in een doosje doen: een set met deze zalige vloeibare handzeep en een fijne handlotion. Dit ruikt niet alleen heerlijk, maar werkt ook nog eens wonderlijk goed voor handen die de herfst en de winter moeten trotseren en daardoor droog en ruw aanvoelen. Gemaakt van de beste ingrediënten die je handen weer snel zacht aan laten voelen. Een fijn cadeau voor jezelf of als mooi presentje onder de boom. Jij mag kiezen.

 

Stuur me snel een berichtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet heb je het pakket voor de kerstdagen al in huis.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit