Zo nu en dan mag ik iets weggeven dat ik zelf ook gebruik en de prijs van vandaag kan ik werkelijk iedereen aanraden

 

 

Zeker als je net als ik vaak te laat eraan denkt om ook je handen goed te verzorgen moet je even verder lezen. Niet alleen mijn gezicht wordt ouder en krijgt steeds meer fijne lijntjes, ook mijn handen verraden steeds meer mijn leeftijd. Daarom was ik sinds een tijdje mijn handen met een zachte handzeep en smeer ik ze dagelijks in met een verzorgende lotion. De Limited Editions van Molton Brown zijn mijn favoriet en dat is te zien en te voelen. Mijn huid voelt niet meer ruw aan en ze ruiken goddelijk.

 

 

 

 

Laat dat maar aan hun meesterparfumeur Jacques Chabert over want hij creëert de fijnste geuren die lekker lang blijven hangen, zoals deze Heavenly Gingerlily. Een geur die ontstond toen Jacques een botanische tuin bezocht waar hij gefascineerd raakte door een uitzonderlijke gemberlelie- soort. Hij wist vervolgens dit lekkere aroma na te bootsen en combineerde het met zachte topnoten van kardemom, gember, lelies en kleine hintjes van de Afrikaantjes-plant. De basis van cederhout en musk geeft de geur dat langhoudende parfumspoor en is dus perfect voor deze zalige lentegeur.

 

De handzeep is diepreinigend, hydraterend en subtiel geparfumeerd en met de bijpassende lotion die verrijkt is met shea butter en moerasbloemzaadolie verzorg je niet alleen de huid van je handen, je wordt gewoon vrolijk van dit zachte parfum dat zo je neus in dwarrelt.

 

Ook iets voor jou? Ik mag drie pakketjes weggeven dus wees er snel bij. Stuur je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet ben jij straks een van de winnaars!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit