Liggen jouw pubers ook lamlendig op de bank of zitten ze aan hun mobieltje geplakt? Met deze toffe Woensdag Windagprijs krijg je ze meteen in beweging.

 

 

 

Jaja, je kent ze vast wel. Van die slungelige pubers die lamlendig ondersteboven op de bank hangen en al zuchten van het idee dat je vraagt of ze de vaatwasser uit willen ruimen. Of die je de hele dag gebiologeerd naar hun telefoonscherm ziet staren. Zie die maar eens mee te krijgen op een leuk dagje uit. Alles is stom en zoooo boomer.

 

 

Ha, dan kennen ze Madness minigolf in het Leisure Centre Dekker in Warmond nog niet. Dit indoor minigolfcentrum is supercreatief vormgegeven waardoor het haast lijkt op een selfie-museum. Zo krijg je je pubertjes wel een dagje mee hoor! Want deze hippe holes zijn de perfecte achtergrond voor hun TikTokfilmpjes. De 14 unieke design minigolfbanen hebben allemaal een eigen thema én oogstrelend funky meubilair. Je weet gewoon niet waar je kijken moet.

 

 

Overal zie je felle kleuren, kekke printjes, zacht fluweel en gouden details. Minigolf saai? Niet met deze te gekke spelletjes en fancy chill-plekjes. En heb je na zo’n funky middag trek gekregen dan is er een restaurant met home made streetfood om je vingers bij af te likken. Je kunt er van woensdagmiddag tot en met zondagavond laat terecht en ik weet zeker dat je pubertjes het super dope zullen vinden.

 

 

Zin in een leuk dagje uit voor het hele gezin? Dan bof je want ik mag een set van 6 kaarten weggeven. Zo kunnen er ook nog wat gezellige vrienden aanhaken, of je zus of je buurvrouw, wie je maar wil. Snel reageren dus door je naam en adresgegevens te mailen naar winnen@franska.nl.  Whoop whoooop!

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit