Tralalaaaa, het is alweer woensdag! Hoogste tijd voor een toffe prijs waar niet alleen je humeur van opknapt. Benieuwd naar wat het is? Dan zou ik maar heel gauw even meelezen als ik jou was.

 

 

 

Op deze slappe januaridagen zit mijn haar net zo futloos als ik me voel. Omdat ik al een tijdje riant in de overgang ben is er van mijn ooit zo volle haardos niets meer over, zo lijkt het wel. Helemaal niet zo gek trouwens, want door een verstoorde hormoonhuishouding is niet alleen mijn humeur uit balans. Ook mijn haar wil niet en hangt er maar treurig bij.

 

Hoog tijd om het een boost van jewelste te geven waar niet alleen mijn haar, maar ook mijn humeur van opknapt. Want zeg nou zelf, als je haar goed zit, kun je de hele wereld aan. Daarom ben ik zo blij dat mijn vrienden van John Frieda een fantastische nieuwe verzorgingslijn hebben geïntroduceerd die jij mag uitproberen.

 

 

De PROfiller+ lijn is gebaseerd op ingrediënten die gebruikt worden in huidverzorgingsproducten, zoals biotine, een vitamine die dus ook helpt tegen haaruitval. Deze formule bevat een unieke textuuropbouwende technologie die het haar voller maakt. Door ruimte tussen haarvezels te creëren en de vezels te structureren worden de haren direct dikker. Zo zorgt deze superduper technologie voor een volumineus kapsel dat niet alleen voller oogt, maar dat ook is.

De lijn bestaat uit een siliconenvrije shampoo, conditioner en stylingspray die het haar voeden, zichtbaar voller maken en zorgen voor dikker en sterker haar na slechts één wasbeurt. Deze producten zijn hartstikke nieuw want ze staan pas sinds deze week in de winkel. Ze zijn vegan friendly en er zitten geen parabenen in. Ze zijn zo zacht voor je haar dat je ze dagelijks kunt gebruiken op natuurlijk en gekleurd haar.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit