Woensdag is Windag op Franska.nl en vandaag heb ik weer een paar toppers voor je die je vast en zeker in je badkamerkastje wilt hebben staan. Dus doe een gok, zou ik zeggen.

 

 

 

Je kent het vast wel: sta je net af te rekenen bij de kapper, zet ze een paar luxe haarproducten op de toonbank voor je neer. Maar je schrikt zo van de prijs dat je ze toch maar niet koopt, terwijl ze wel goddelijk goed zijn voor je net gekleurde haar. Nou, dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 

Want ik mag 5 heel mooie sets uit de Goldwell Dualsenses Color-lijn weggeven, echte kappersproducten speciaal voor fijn en normaal haar. In deze prachtige roze toilettas zitten drie toppers waardoor je haar fantastisch zit en haar kleur behoudt. De Brilliance Shampoo geeft zowel gekleurd als ongekleurd haar een mooie glans en frist het lekker op. De unieke FadeStopFormula zorgt voor minimaal kleurverlies bij ieder gebruik, zodat je langer plezier hebt van je pas geverfde haar. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een schone coupe met gevoed haar.

 

Je pas gewassen lokken haal je heel easypeasy uit de knoop met de Brilliance Conditioner. Hiermee kun je je natte haar makkelijk doorkammen, zonder het te beschadigen. Deze heerlijk geurende romige crèmespoeling vervaagt de kleur niet waardoor je je volgende kappersbezoekje wat langer kunt uitstellen. Met de Magic Finish Hairspray zit je haar de hele dag goed. Dit is een pompspray vol intensieve glans die je haar een flexibele versteviging geeft zonder te plakken. Het beschermt ook heel fijn tegen luchtvochtigheid zodat je pas gestylde haar niet inzakt zodra je je hoofd buiten de deur steekt.

 

 

Wil jij deze echte salonproducten winnen? Stuur me dan een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet staan ze straks in jouw badkamerkast.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit