Misschien duurt het nog even voor je op vakantie gaat, maar met deze Woensdag Windagprijs ben je in je hoofd al onderweg.

 

 

 

Het regent sterren voor de achtdelige bestsellerserie De verloren dochters van Soraya Lane. Niet zo gek dat ze al de nieuwe Lucinda Riley wordt genoemd, want ze schrijft net zulke prachtige en meeslepende liefdesgeschiedenissen. Misschien heb je De Italiaanse dochter, De Cubaanse dochter en De Griekse dochter al gelezen, want van deze titels werden al meer dan 150.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen.

 

De Zwitserse dochter is het vierde deel en speelt zich af in Londen en het sfeervolle Genève. In dit boek volg je het pad van Georgia en haar zoektocht naar de geschiedenis van haar oma.

 

 

 

 

‘Londen, heden. Georgia heeft het te druk met haar bedrijf om de geschiedenis van haar oma uit te zoeken. Het kistje dat ze heeft gekregen stopt ze diep weg in een la. Na het overlijden van haar ouders heeft ze zichzelf aangeleerd om vooruit te kijken. Maar wanneer ze de roze edelsteen uit het kistje laat onderzoeken door een juwelier, komt ze een bijzonder verhaal op het spoor dat haar naar Genève voert. Daar ontmoet ze kunstverzamelaar Luca, die al jaren op zoek is naar de steen.

Genève, 1951. Delphine is diepongelukkig wanneer haar man haar en hun twee kinderen in de steek laat. Dan ontmoet ze Florian, een succesvolle zakenman, en ze durft weer te geloven in de liefde. Maar een noodlottig ongeluk dwarsboomt hun plannen, en Delphine moet een hartverscheurende beslissing nemen.’

 

Ben je al dol op de verhalen van Soraya Lane of ben je gewoon nieuwsgierig naar deze heerlijke serie? Laat me dan in de comments onder dit Facebookbericht weten waarom jij een van deze boeken wil winnen.

 

Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit