Whoop, whoop, ik heb weer een parel van een Woensdag Windagprijs voor je gevonden.

 

 

 

Toen Soraya Lane nog maar een meisje was droomde ze ervan om schrijver te worden. Zelf was ze dol op romantische verhalen en dat is precies waar ze nu zelf heel succesvol mee is geworden. Soraya is de bedenker van de achtdelige serie De Verloren Dochters die gaat over zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders’ schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen.

 

 

Van het eerste deel, de Italiaanse dochter, werden al meer dan 40.000 exemplaren verkocht en ik snap wel waarom deze heerlijke meeslepende geschiedenis zo graag wordt gelezen.

 
‘Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot? Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.’
 

 

 

 

Stuur me maar snel een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl, want voor je het weet gaat iemand anders er met deze fijne prijs vandoor.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit