Deze woensdag is natuurlijk ook weer een windag, want we delen graag de fijnste producten met je. Vandaag heb ik een te gek pakket dat ik weg mag geven.

 

 

 

Als ik op vakantie ben verbaas ik me altijd weer over de schoonheid van Italiaanse vrouwen. Is het de zon of is het de pasta? Of gebruiken ze gewoon steengoede huidverzorgingsproducten? Zoals deze van Collistar,
een merk dat in 1983 in Milaan werd opgericht en gelooft in spontane, echte schoonheid.

 

Na jaren van onderzoek hebben zij een geweldige nieuwe lijn gemaakt die het verouderingsproces tegengaat en rimpeltjes en fijne lijntjes vermindert. Het is een perfecte combinatie van huidvriendelijke stoffen met kostbare actieve ingrediënten voor een maximaal effect. Mag ik je de Collistar Rigenera beauty routine voorstellen?

 

Want je rimpels weten niet wat ze overkomt met het Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate. De ingrediënten dringen diep door in de huid en zorgen zo doelgericht voor het herstel van de huidcellen. Met de hersluitbare ampul kun je deze emulsie heel precies op je gezicht aanbrengen voor een volledige shockbehandeling van alle soorten rimpels. De Smoothing Anti-Wrinkle Cream is een luchtige crème die je huid voedt zonder dat hij zwaar en plakkerig aanvoelt. De crème vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes in je gezicht en verbetert ook je huidstructuur. En tot slot, het lekkerste product uit dit superluxe pakket, de Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour. Gemaakt van een lichte, maar sterk hydraterende gelcrème die niet alleen de rimpeltjes en lijntjes rond je ogen vermindert, maar ook verzacht en de oogopslag ontspant.

 

Ik mag drie pakketten ter waarde van €165 per stuk weggeven. Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl als je er eentje wil winnen. Hoe bellissima is dat?

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit