Deze Woensdag Windag heb ik totaal geen zin om m’n bed uit te komen en daar heb ik deze heel goede reden voor. Hebben?

 

 

 

Er zijn van die dagen dat je je bed niet uit wilt komen. Niet omdat je geen zin hebt om aan de dag te beginnen, maar omdat je zo ontzettend lekker ligt. Soms ben ik dan nog zo lekker aan het soezen en dat heeft allemaal te maken met een goed bed en fijn beddengoed.

 

 

Al jaren lig ik op een spiraalbodem en matras van Auping, een hartstikke Nederlands merk dat al sinds 1888 topkwaliteit levert. Maar zij maken niet alleen de beste bedden, ze hebben ook een prachtige collectie bedtextiel. Zo zijn er tijdloze overtrekken in rustige en effen kleuren, en andere die juist wat meer uitgesproken zijn en waarmee je je slaapkamer in een handomdraai een totaal andere look geeft.

 

 

De nieuwe voorjaarscollectie bestaat uit 9 overtrekken met verschillende kleurrijke prints die geïnspireerd zijn op de natuur en het heelal. Niet alleen heerlijk om onder te liggen maar ook prachtig om naar te kijken. Ik mag vandaag twee sets weggeven en jij mag kiezen welke je zou willen winnen.

 

 

 

 

Glacier heeft een grafisch gekleurd blokkenpatroon met witte lijnen tegen een warme beige achtergrond. De invulling van de kleuren in de kleine blokjes lijkt handgeschilderd omdat ze onregelmatig en gedeeltelijk lichter zijn, alsof er confetti overheen is gestrooid. Of ga je voor Lunar, met een motief dat is opgebouwd uit subtiele lichte en donkere strepen en blokjes in groen, nachtblauw en paars.

 

 

 

Deze beauty’s zijn gemaakt van 100% duurzaam katoensatijn en hebben een extra lange instopstrook, waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen en je nooit meer met je voeten buitenboord ligt. De kussenslopen hebben een dubbele hotelsluiting, waardoor het niet uitmaakt welke kant van het kussen je gebruikt.

 

 

De overtrekken hebben het OEKO-TEX en BCI-keurmerk wat betekent dat ze niet alleen getest zijn op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid of die een allergische reactie kunnen veroorzaken, maar ook dat ze duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd zijn. Dan ligt het toch net even lekkerder.

 

Laat me via winnen@franska.nl weten welke jouw favoriet is. Vergeet niet om je naam en adresgegevens mee te sturen, dan ploft ie misschien binnenkort wel bij jou op de mat.

 

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit