Woensdag Windag

 

Geen idee hoe het komt, maar van sommige dingen heb je nooit genoeg. Kan natuurlijk aan de organisatie van mijn huishouden liggen, maar het kan ook zomaar zijn dat het een grootschalig landelijk huishoudprobleem is. Nou, dan heb ik hier dus de oplossing. Tefal vershoudbakjes en ander handigs. Supergoed spul en nog eens mooi ook.

                      

Ik kan het weten, want ik heb er een tijdje geleden mee gewerkt. Samen met een groepje vrouwen heerlijke recepten van het leuke duo ‘Chicks Love Food’ gemaakt en die allemaal in deze bakjes bewaard. Later vanuit de bakjes samen zitten ‘feest-picknicken’. Klinkt nu heel zomers, maar eigenlijk zijn deze recepten ook heel lekker in de winter. Dus ik geef ze hierbij, kun je ze ook proeven. 

En…

 

Voor vijf lezeressen is er dus ook nog eens ‘gratis en voor niets cadeau’ een hele set te winnen. Joho! Het nieuwe jaar kan niet meer stuk, toch? De sets die ik weg mag geven hebben een winkelwaarde van €60,48. En ze bestaan uit een mooie Travel mug, een 3-delige set vershoudbakjes, een ‘to-go-‘ lunchbox  en een saladebox

 

 

Wil je winnen?

 

Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en vertel onder dit artikel even waarom jij ze wilt winnen. Geen Facebook? Echt niet? Dan een mailtje naar winnen@franska.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘Tefal’.

 

 

 

 

Succes!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.