Woensdag Windag

 

M’n grootste hobby is dit. Had ik je vast nog nooit verteld. Eigenlijk had ik daar m’n werk van moeten maken natuurlijk. Misschien wil jij het ook best wel…

 

Die beroepskeuzetest hè? Die ze met je doen als je klein bent. Of was het een studiekeuzetest? Dat had een heel stuk beter gekund wat mij betreft. Nou mag ik absoluut niet mopperen, want ik ben ongelofelijk goed terechtgekomen qua werk natuurlijk. Maar heeft iemand er ooit aan gedacht om goed door te vragen? Wat ik nou eigenlijk als allergrootste hobby heb? Nee dus. Beetje slordig. Mijn aller-allergrootste hobby is namelijk slapen. Oh, maar wacht. Ik was dus een lousy beddentester geweest, want ik slaap overal. Maakt niet uit. Gelukkig. Geen roeping misgelopen. Pffff. Was dat even schrikken.

 

Hoe ik hier zo ineens op kom? Ik ontdekte de mooie bedden van Livengo, kijk maar even voor de aardigheid. En die mensen daar hebben dezelfde hobby als ik. Slapen. Leuke lui dus gewoon. Je hebt er geen kind aan ;-) Ze onderscheiden zich door hun maatwerk. Extra lang of kort, extra hoog of laag, kan allemaal. Ze maken diverse eiken- en steigerhouten bedden én nachtkastjes. Door de jaren heen is niet alleen het assortiment bedden gegroeid, maar zijn ook matrassen én nog veel meer slaapkamerbenodigdheden aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels kun je bij hen dan ook terecht voor je complete slaapkamerinrichting.

 

Doordat hun vakmannen de bedden met de hand maken, kunnen ze rekening houden met bijna alle wensen. Ze kunnen een passend bed maken voor iedere slaapkamer. Ook hun matrassen zijn in bijna iedere gewenste maat te verkrijgen. Zo kun je dus optimaal gebruikmaken van de ruimte in jouw slaapkamer óf zelfs met het gehele gezin samen slapen, zeggen ze.

 

Stel… het is maar waar je van houdt

 

En dan komt nu dus de klap op de vuurpijl. Ik mag namelijk gewoon zo’n mooi steigerhouten Livengo-bed weggeven. Wat je vandaag kunt winnen is het steigerhouten bed Modern. Het ontwerp is strak en tijdloos, zoals je op de foto ziet. De maat van het bed is naar keuze, het heeft een naturel afwerking, is zonder lattenbodem en heeft een waarde van €419,00. Het design past in bijna elk interieur en je raakt er nooit op uitgekeken. Je kunt trouwens gewoon de lattenbodem van je huidige bed gebruiken.

 

Zie je jezelf al liggen?

 

Even reageren onder het Facebook-bericht over dit artikel en je maakt kans. Of (als je niet over Facebook beschikt) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Heel veel succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska