Woensdag Windag

 

Lekker, lekker! Ik heb het al geprobeerd en ik durf het met een gerust hart aan te bevelen. En… nog leuker… ik mag het verloten!

 

 

Ik heb wel eens gehoord dat het goed voor je haar is om regelmatig te wisselen van product, dan heb je er meer effect van. Dus met dat in m’n achterhoofd stapte ik met twee heerlijke nieuwe producten onder de douche: Maui Moisture. Een honderd procent vegan shampoo en conditioner. Met als basis puur aloë-vera-sap, doordrenkt met kokoswater. En dat gaat dus allemaal in je haar. Kon ik goed gebruiken met m’n pluizenbol.

 

Echt lekker dit!

 

Een tropische vakantie in een notendop op een eiland als Maui (ik ben er nog nooit geweest, maar nu dus wel een klein beetje) onder je eigen douche. Want je staat toch maar mooi te genieten van die heerlijke geur op de vroege morgen. Wil je zeker ook wel? Nou, dat kan dus zomaar gebeuren als je meedingt naar een van de drie heerlijke pakketten, bestaande uit Nourish & Moisture + coconut milk shampoo (€12,99) en Nourish & Moisture + coconut milk conditioner (€12,99).

 

Winnen?

 

Gewoon even een reactie achterlaten waarom jij wilt winnen onder het Facebook-bericht over deze Woensdag Windag. Of (mocht je geen Facebook hebben) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Over een week maak ik de drie winnaars bekend.

 

Succes!!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska