Vandaag in de Woensdag Windag een prijs voor wandelaars, kampeerders, strandzitters, terrastijgers, enzovoort. Eigenlijk voor iedereen die graag buiten is.

 

 

 

Het mooie weer komt er heus wel weer aan en dan wil je dit geinige ding echt in je tas hebben zitten. Want er is niks zo fijn als lekker ergens op een stoeltje of kleedje uitpuffen met een lekker muziekje of een interessante podcast. Maar ik vergeet altijd om mijn AirPods in m’n tas te stoppen en om nou de hele tijd je telefoon tegen je oor te houden, daar krijg je toch kramp van in je armen? Dus toen ik dit ding zag was ik meteen om.

 

De Mangobeat. Ik zie nu je wenkbrauwen omhooggaan en hoor je denken: wat is dat? Nou, een superhandige luidspreker waar elke mobiele telefoon in past. Met de hand op maat gemaakt van een uitgeholde tak van de mangoboom waardoor er een natuurlijk geluidskastje ontstaat zodat je zonder elektriciteit, batterij of plug-in onderweg naar je favoriete muziek kunt luisteren. Het enige dat je hoeft te doen is je telefoon met het speakertje naar beneden in het gleufje zetten en het geluid wordt tot wel 5 keer versterkt.

 

Bovendien zorgt het hout er ook voor dat je muziek warmer en voller klinkt. De perfecte combinatie van duurzaam gebruik van natuurlijk materiaal en moderne technologie. Hoe cool is dat?

 

De Mangobeat is maar 25 centimeter lang dus die stop je zo in je rugzak, schoudertas of picknickmand, en omdat je hem niet hoeft op te laden is ie altijd direct klaar voor gebruik. Je krijgt ‘m toegestuurd in een linnen draagzakje en hij ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit met dat mooi uit het hout gesneden patroontje.

 

 

Hebben? Stuur dan een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet is ie straks van jou!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit