Dit is de makkelijkste manier om de lente in je bol te krijgen en ik mag het zomaar weggeven.

 

 

Ik weet zeker dat jouw oma ook al een flesje 4711 in huis had. De Acqua Colonia is een van de beroemdste en oudste geuren. Het is in de achttiende eeuw bedacht door een zekere meneer Mühlens, die woonde in de Keulse Glockengasse op nummer 4711.

 

Maar de parfumeurs van 4711 gaan met hun tijd mee en brengen ieder jaar een nieuwe limited edition op de markt. Zoals deze Goji & Cactus Extract, een combinatie van krachtige en verzachtende ingrediënten die zorgen voor een frisse geur die je doet denken aan een lentebriesje. Of Bamboo & Watermelon. De bamboe heeft een kalmerende werking waar de watermeloen een zalige zoete geur aan toevoegt. Als dat niet lekker zomers ruikt dan weet ik het niet meer.

 

 

Heb jij wel zin in een nieuwe eau de toilette die je een fris lentegevoel geeft of waarvan je de zomer in je bol krijgt? Dan hoef je alleen maar onder dit Facebookbericht te reageren of een mailtje te sturen aan winnen@franska.nl.

 

Ik mag 5 sets van deze heerlijke composities van Acqua Colonia Limited Edition 2021 weggeven. Doe je mee?

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit