Diamonds are a girl’s best friend. En hoe! Ik mag er vandaag dus een paar weggeven in een prachtige ketting. Dat geloof je toch niet?

 

 

Deze doordeweekse woensdag kan zomaar jouw geluksdag worden. Ik mag vaak heel leuke dingen weggeven, maar een diamanten ketting is toch wel extra speciaal, vind je niet?

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is bekend om haar tijdloze minimalistische sieraden, met de hand gemaakt in hun atelier in Antwerpen, the city of diamonds. De diamanten die zij in hun sieraden gebruiken worden in een laboratorium gemaakt en zijn qua schittering en hardheid gelijk aan natuurlijke diamanten die uit een diamantmijn komen. Het delven van deze natuurlijke diamanten is niet best voor het milieu. De ontwerpers van I.Ma.Gi.N. Jewels willen de wereld graag een beetje beter maken. Daarom maken zij gebruik van gerecycled goud en deze gecreëerde diamanten.

 

 

De ketting die ik vandaag mag weggeven komt uit de FACETS-collectie en is gemaakt van massief goud. Er zitten 3 diamantjes in van 0.05 karaat per stuk.

 

Zie jij jezelf al shinen met deze glimmertjes om je nek? Ik mag helaas niet meedoen, want dat zijn nu eenmaal de regels. Maar jij maakt wel kans op dit prachtige sieraad ter waarde van € 375.-.

 

Hoe? Gewoon even reageren onder het Facebookbericht over deze win-actie. En heb je geen Facebook? Geen nood. Je kunt dan een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit