Olaz x Franska.nl

 

 

Ik houd heel erg van goede gezichtsverzorging. Liefst alles in één potje zonder poespas, want mijn beautyroutine mag niet te ingewikkeld zijn.

 

En ik ben volgens mij niet de enige. Ik denk zomaar dat jij ook geen tijd hebt om dagelijks uitgebreid je huid te verzorgen. Nou, dat komt dan vandaag heel goed uit, want ik heb me toch een mooie prijs op deze Woensdag Windag…

 

Ik houd van simpel. Niet te ingewikkeld, alles in één pot, die waarmaakt wat ie belooft, zoals deze nieuwe nachtcrème: Olaz Regenerist Retinol24. Daar word je vast heel blij van. Ik werd het in ieder geval wel.

 

Want deze nieuwe lijn van Olaz is samengesteld met retinol, hét beauty-ingrediënt van 2020. Retinol doet zijn werk ’s nachts, want dat is het ideale moment om de huid te herstellen. Het zorgt ervoor dat ik een lekker gladde huid krijg zonder die vervelende bruine vlekjes of grove poriën. En het vervaagt ook nog eens de fijne lijntjes in mijn gezicht. Mijn nachtelijke beauty-regime was nog nooit zo gemakkelijk en betrouwbaar. Zo snoep ik dus zomaar slapend wat jaartjes van mijn leeftijd af.

 

Is dat verwennerij of niet? Laat ik nou vandaag drie heerlijke pakketten van deze nieuwe Olaz Regenerist Retinol24-collectie verloten. Dit zit er allemaal in:

 

 

De Olaz Regenerist Retinol24 Collectie bestaat uit een serum van € 34,99*, een nachtcrème van € 39,99* en een oogcrème van € 24,99*.

 

Lijkt het je wat? Ga dan gewoon even naar de Facebookpagina van Franska.nl en laat daar onder het artikel over deze Woensdag Windag een berichtje achter waarom jij dit wil winnen. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 
HEEL VEEL SUCCES!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit