Ik heb iets bijzonders te pakken. Maar tien weken verkrijgbaar in Nederland. Dus dat wordt rennen als je het wilt hebben. Of hier winnen natuurlijk. 

 

Nooit eerder gebruikt, maar sinds we van die warme dagen gehad hebben vind ik het toch lekker, even zo’n nevel van mist over m’n gezicht. Ik heb het zelfs meegenomen op vakantie. Je kikkert er in een klap van op. Al een paar keer geprobeerd om het op m’n man te sproeien, maar die weigert tot nu toe nog. Dan moet ie het zelf maar weten. Weet niet wat ie ‘mist’. En nu vertelde een vriendin dat het nog goed voor je kan zijn ook. Zij had de Olay Mist ontdekt. Heb even uitgezocht hoe het zit.

 

Gedurende de dag schijnt je huid tot wel vijftig procent aan vocht te kunnen verliezen. En dat gaat bij een beschadigde huid nog sneller. De Olay Mist Ultimate Hydration Essences (van Olaz) geven de huid een hydratatie-boost en bevatten ook nog Vitamine B3. Er zijn twee Olay Mist-varianten met botanische ingrediënten en lekker frisse geuren. Ze zorgen voor herstel van je huid en geven je meteen dat goede gevoel. Zowel zonder als met make-up te gebruiken.

 

Er is een ENERGIZING MIST met vitamine C en bergamot-extract. Die zorgt voor een fris ogende huid. De andere mist heet CALMING MIST, met aloë vera en kamille; deze kalmeert de droge en strakke huid. En niet onbelangrijk: Olay Mist is olie-vrij, parabeenvrij, bevat geen kunstmatige kleurstoffen en verstopt de poriën niet. Goed geregeld lijkt me.

 

Olay Mist is een limited lancering voor Nederland. Een exclusieve preview uit de Verenigde Staten. Nog maar tot en met half oktober verkrijgbaar in Nederland en alleen bij Kruidvat. Heel bijzonder dus als je dit te pakken weet te krijgen. Mij is het gelukt om vijf keer een Calming Mist (€ 14,99) te regelen die ik weg mag geven. Tof hè? 

 

 

Hebben, hebben, hebben? Je weet wat je te doen staat. Berichtje achterlaten onder het artikel op Facebook en je maakt kans. Volgende week doe ik de verloting. Oh ja: geen Facebook, geen nood. Een mailtje naar winnen@franska.nl kan in dat geval ook.

 

Veel succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska