Met deze toffe prijs zijn al die regenachtige dagen opeens niet meer zo erg.

 

 

 

Ze heeft een slordige 119.000 volgers op Instagram die net als ik allemaal genieten van haar baksels. Bovendien is het voor zo’n kluns in de keuken als ik heel fijn om op haar website te lezen hoe het wel moet. Want, vindt Laura Kieft, bakken is niet moeilijk maar je moet het wel leren. Daar helpt ze graag bij via haar Instagrampagina en website en via de 7 bakboeken die ze inmiddels geschreven heeft.

 

 

Het allernieuwste boek van haar hand is 50x KOEKJES met (hoe raad je het…) 50 makkelijke recepten voor heerlijke koekjes. Zo maak je easypeasy zelf klassiekers als stroopwafels en gevulde koeken. Of kies je voor de mateloos populaire en ontzettend lekkere chocolate chip cookies. Naast 50 overheerlijke recepten leer je ook meer over het bakken van koekjes zelf. Van de werking van ingrediënten tot op maat gemaakte tips voor ieder recept. 

 

 

 

 

Zo heeft iedereen die van bakken en van koekjes houdt altijd een trommel vol met lekkers in huis. Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan de smaak van zelfgebakken boterkoek, chocoladebatons of bokkenpootjes? En de geur van verse kaneelvlinders…. het water loopt me al in de mond.

 

 

Helemaal mooi met al die natte herfstdagen. Zo heb je altijd een excuus om bij die pot thee een zelfgebakken creatie te nemen. En je maakt natuurlijk de blits als je iemand op de koffie krijgt. Ik zou ze wel verstoppen als ik jou was, want voor je het weet hebben je huisgenoten ze ook ontdekt.

 

 

 

 

Trek gekregen? Stuur me dan snel je naam en adresgegevens (anders kan ik het boek niet naar je toesturen) via winnen@franska.nl en wie weet sta jij straks in de keuken te dubben welke je gaat kiezen uit deze 50 zalige recepten. 

 

Beeld: @laurasbakery

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit