Woensdag
windag

 

Back to normal dus vandaag. Boom blijft staan. Ballen blijven hangen. Met kransjes en ander kerstlekkers gaan we gewoon door. De stol gaat er ook nog steeds als als koek in natuurlijk, maar op franska.nl is het weer een ouderwets gezellige Woensdag Windag. Met iets heel leuks vandaag. Iets heerlijk vakantie-voorpret-achtigs.

 

Logeren in historisch erfgoed

 

Ik kwam een tijdje geleden in contact met een heel leuke vrouw, Brigitte Bormans, die me vertelde over Erfgoed Logies. Heel vaag had ik er wel een idee bij, maar toen ik haar website zag, viel het kwartje. Zij verzamelt allerlei mooie B&B’s, hotels en vakantiehuizen. En die vallen onder het Erfgoed Logies label en zijn gevestigd in een fraai historisch erfgoed. Alleen al rondkijken op haar website is één grote dosis voorpret. Kijk zelf maar

 

 

 

 

Haar bedrijf heet dus Erfgoed Logies. Kwaliteit heeft ze heel hoog in het vaandel staan. Elk adres voldoet aan haar normen voor comfort en luxe. Er zijn zo’n 240 prachtige adressen in natuurgebieden, oude dorpskernen of historische binnensteden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Italië. (Jaja, La Dolce Vita!)

 

En dan komt nu het leukste

 

Heb je zin gekregen na het zien van al dat leuks? Ik mag zomaar twee Erfgoed Logiesbonnen van €125 verloten. Dusssss. Wat doe je? Meteen naar onze Facebookpagina en reageren natuurlijk.  Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje sturen naar winnen@franska.nl met in de onderwerpregel ‘Erfgoed logies’.

 

Good luck!

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.