Woensdag Windag 

 

Dit hebben we nu heel hard nodig, dus ik weet zeker dat het als geroepen komt. Nu maar hopen dat je wint.

 

 

 

Joo! Ik zag het aankomen toen ik deze actie aan het regelen was. Zon, zon en nog eens zon. En je zult zien dat vandaag niet de laatste mooie dag is. Ik kwam een nieuw merk tegen, ‘Ladival’ genaamd. Onlangs hebben ze in Nederland nieuwe zonneproducten op de markt gebracht, speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huid. Ze beloven dat mensen met zonneallergie, eczeem en/of een zeer gevoelige huid deze zomer wél kunnen genieten van de zon. ‘Ladival producten zijn op waterbasis, bevatten geen vetten, zijn vrij van parfums, conserveringsmiddelen, emulgatoren en kleurstoffen. Niet alleen geschikt voor mensen met een allergische huid, maar voor iedereen die kiest voor zuivere zonbescherming’, zoals ze zelf zeggen. De crèmes en gels zijn verzorgend, bevatten kalmerende ingrediënten en vitamine E.

 

Zonbescherming voor de meest gevoelige huid, daar hebben veel mensen wel oren naar, dacht ik. Dus heb ik meteen maar gevraagd of ik vijf pakketten met drie zonneproducten mag verloten. Dan kun je het zelf uitgebreid testen deze zomer (als je wint dan). De pakketten bestaan uit:

 

 

 

– Een tube (50 ml) voor het gezicht SPF 30. Winkelwaarde € 7,49   

– Nog een tube (50 ml) voor het gezicht, maar dan SPF 50. Winkelwaarde € 7,99   

– En een spray (150 ml) voor het lichaam SPF 50 . Winkelwaarde € 13,45 

 

 

 

O ja, er is trouwens ook een speciale Ladival-lijn voor kinderen. En Ladival doneert maandelijks geld voor onderzoek aan KWF Kankerbestrijding. Ook mooi om te weten.

 

 

Kansje maken?

 

 

Even reageren onder het Facebookbericht over de winactie. En heb je echt, echt, echt geen Facebook? Dan een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska