Woensdag Windag

 

Ik heb iets heel prachtigs ontdekt. En ben ontzettend blij dat de makers ervan mee willen doen aan m’n Woensdag Windag vandaag…

 

Behangen zul je mij niet zo snel zien doen. En een spijker in de muur slaan of een schroef erin draaien om een schilderij of zo op te hangen… ik ben altijd bang dat ie op de verkeerde plaats terechtkomt.  Daar heb ik dus het liefst een rustiger aangelegd type bij in de buurt, die dat soort dingen met beleid doet. Maar dit kan ik zelf. Hou me tegen, anders heb ik binnenkort een halve dierentuin in huis, zo mooi vind ik deze ‘spring-muurstickers’. Ze zijn van Fine Forest. Moet je maar eens kijken wat een prachtige plaatjes. Word je toch meteen hartstikke vrolijk van?

 

 

Ik wist het meteen toen ik ze zag

 

Die wil jij vast ook. En ik zag het al helemaal voor me, zo’n uil op een stapel interessante boeken. Zeker weten dat het dan meteen nooit een hogere stapel wordt, want dan ben je je uil kwijt. Mooie aanleiding dus om de boel een beetje opgeruimd en overzichtelijk te houden. En natuurlijk gelijk supermooi te maken.

 

 

De prachtige natuurtekeningen zijn uit duizenden kleine stipjes opgebouwd. Pointillisme heet dat officieel. Moet je engelengeduld voor hebben om dat te tekenen. De stickers zijn transparant en mat, je ziet dus niet dat het er zomaar even opgeplakt is. Het lijkt straks gewoon alsof je zelf dagenlang stipjes op je wand hebt zitten tekenen om zo’n prachtig beestje ergens tussenuit te laten piepen. Nou, dat hebben grafisch ontwerpers William Mooijman en Sophie Mittelberg dus al voor je gedaan. Zo knap.

 

 

Hebben, hebben, hebben?

 

Ik dacht het al. Vandaar dat ik gevraagd heb of het ontwerpersduo van Fine Forest er drie cadeau wilde doen aan lezers van Franska.nl. En jawel hoor. Gelukt. Ik mag drie spring-muurstickers met de steenuil van Fine Forest weggeven deze week. Moet je wel even wat voor doen natuurlijk. Naar onze Facebook-pagina gaan en daar aangeven waarom die uil bij jou op de muur moet. Voor de mensen zonder Facebook is er de mogelijkheid om een mailtje te sturen naar winnen@franska.nl.

 

 Ik wens je heel veel succes!

 

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska